Hartelijk welkom bij Jessica's GlassArt

Verzending

De kosten van verzending, 

De kosten van verzenden Verzendkosten binnen Nederland zijn de tarieven van de Post Nl De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling Onze shop berekend automatisch de verzendkosten voor u uit. Afhangkelijk van het gewicht en afmetingen van de zending, verzenden wij uw bestelling met post nl U kunt de bestelling ook afhalen, dan zijn er geen verzendkosten aan verbonden. Kijk dan wel eerst naar de openingstijden van het Atelier.

Verzendtarieven gaan volgensde tarieven van Post Nl. http://www.postnl.nl/zakelijk/Images/Digitale%20tarievenmap%202012%20PostNL_tcm210-587408.pdf

*kleinere artikelen  kunnen gewoon in een enveloppe. ( echter is er voor enveloppen geen track en trace. ) verzending eigen risico.

*artikelen die wel een lichtgewicht hebben maar niet in een enveloppe passen gaan ook in een pakketje; verzenkdkosten tot 10 kilo 8.03

*artikelen die breekbaar zijn gaan niet in een enveloppe maar in een pakket, tot 10 kilo 8.03 incl btw.

*voor kisten lood, en concentrators worden de verzendkosten na de bestelling aan u gemaild, na goedkeuring aan wij over tot verzending.

 

Voor Belgie gelden andere tarieven zie;  http://www.postnl.nl/zakelijk/Images/Digitale%20tarievenmap%202012%20PostNL_tcm210-587408.pdf

Problemen bij uw verzending

*Wat te doen bij transportschade?

1.Verpakking beschadigd bij aflevering: Een schadebevestiging laten opstellen door de bezorger, betreft de beschadigde verpakking.

2. Goederen beschadigd bij aflevering: Het desbetreffende vervoersbedrijf op de hoogte stellen binnen 24 uur, en een schadebevestiging laten opstellen, en Binnen 24 uur schade melden bij ons.

 

Dit uitgezonderd glas, daar het verzenden van glas op risico van de koper is. Een schadebevestiging is nodig voor de afhandeling van de schade.