Hartelijk welkom bij Jessica's GlassArt

Spectrum glas Opaal 10 x 7cm

Spectrum glas Opaal 10 x 7cm , Gekleurd opaal is vol gekleurd niet doorzichtig Glas en coe ?

Glasfusing is een techniek waar u glas lagen met elkaar versmelt door middel van een hoge temperatuur in een glasfusing oven.

U kunt kiezen uit tack fuse, contour fuse of full fuse. ( tackfuse, contourfuse, fullfuse) Al deze vormen geven een aparte dimensie aan u glasproject. Om het glas juist te fusen komt er ook een stuk theorie bij kijken zoals stookprogramma's berekenen. Fusen zegt het al het is het samensmelten van glas.

In ons altelier werken wij met spectrum 96, baoli 90 en bullseye glas. Fuse glas heb je in verschillende coe's; coe 90, coe 96, coe 104,Coe betekend coe dat de waarde garant staat voor een bepaalde smelt- en uitzettingscoëfficient. Dit betekent dat glas van één COE waarde tegellijk smelt/stolt en gelijkwaardig uitzet/krimpt.

Bij gebruik van bijv. COE 96 en COE 90 door elkaar, treedt spanning in het glas op, doordat er verschillen (kunnen) zijn in smeltpunt en krimpsnelheid. Het glas kan daardoor bij afkoeling uit elkaar spatten; rondvliegende stukjes kunnen uw HotPot onherstelbaar beschadigen. Gebruik echter NOOIT glassoorten van verschillende COE's met elkaar!!!!!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 van 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 van 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3