Hartelijk welkom bij Jessica's GlassArt

Scheidingsmiddelen

Scheidingsmiddelen voor het glasfusen,

Keramisch papier is voor de onderkant bodem van hotpot of van glasoven. Het zorgt ervoor dat het niet aan de bodem hecht. Om te zorgen dat het glas mooi glad blijft aan de onderkant gebruiken we thinfire.

Thinfire verpulvert tijdens het proces, en geeft een mooie egale onderkant aan uw project.

U kunt ook in plaats van deze scheidingsmiddelen shelf primer gebruiken.Dit gaat alleen op bij een glasoven, niet bij de hotpot. U smeert de bodem in in de lengte en dan overdwars.Dit herhaalt u een keer of 4. U stookt de plaat droog, en met uw hand wrijft u na droging de plaat perfect droog. U kunt dan de bodem een keer of 5 gebruiken mits u geen opaal glas gebruikt dat kan aan de bodem hechten. Dan is het beter om er thinfire tussen te plaatsen.

De Shelfprimer gebruikt u ook om u mallen mee in te smeren. Alvorens deze te gebruiken. Ook hier geldt droogstoken. Gebruik met kwast op keramisch mallen en bodem plaat: Shelf primer in een schaaltje, water toevoegen en mengen tot een papje. Mal in smeren met de "shelf primer" (goed dekkend) Mal en bodelplaat goed laten drogen.

Gebruik met verfspuit op keramisch mallen en bodem plaat: Shelf primer verfspuit, water toevoegen en mengen. Mal of bodemplaat in inspuiten met de "shelf primer" (goed dekkend) Mal of bodemplaat goed laten drogen. Gebruik met verfspuit op RVS mallen: Uw RVS mal warm maken in de oven 200 °C Mal inspuiten, door de temperatuur van de mal verdampt het water gelijk als het de mal raakt. Alleen de Shelf primer blijft op de mal achter. Als de mal te koud wordt deze weer in de oven verwarmen tot 200 °C.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3